Lähihoitaja - Harjavallan kaupunki

HARJAVALLAN KAUPUNGIN PERUSTURVAN

koti- ja hoitopalveluiden tehtävään on haettavana 24.2.2020 klo 15:00 mennessä

KAKSI LÄHIHOITAJAN MÄÄRÄAIKAISTA TOIMEA AJALLE 2.3.2020 - 31.12.2020

Harjavallan kaupungin koti- ja hoitopalveluissa on haettavana kaksi määräaikaista lähihoitajan toimea. Ensisijainen sijoituspaikka on kotihoito, mutta tarvittaessa myös laitosasumisen osastot.

Kotihoidossa hoitajan työ on monipuolista ja kokonaisvaltaista hoiva- ja hoitotyötä eri ikäisten ja -taustaisten asiakkaiden kodeissa. Kotihoidon laajalla asiakaskentällä sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan omaa osaamistasi hoitotyön eri osa-alueilla.

Kotihoidon hoitajalta edellytämme joustavuutta, paineensietokykyä sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme toimeen valittavalta myös itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä valmiutta kohdata muutoksia jatkuvasti kehittyvässä kotihoidossa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät. Käytössämme on Pegasos Mukana mobiilijärjestelmä. Työ kotihoidossa on tällä hetkellä kaksivuorotyötä, jota tehdään viikon jokaisena päivänä.

Lähihoitajan pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävät täytetään 4 kk:n koeajalla.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n kautta. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen toimittaa osoitteeseen: Harjavallan kaupunki, Sosiaalikeskus, Koulukatu 7, 29200 Harjavalta. Hakemuksia/ liitteitä ei palauteta.

Harjavalta 10.2.2020
Leila Saarela
Vanhustyönjohtaja

Lisätietoja

http://www.harjavalta.fi

Tutustu työnantajaan

Marja Kivimäki, avopalveluohjaaja
puh. 044 432 5255 tai
marja.kivimaki@harjavalta.fi
Kaisa Viitanen, asumispalveluohjaaja
puh. 044 432 5278 tai
kaisa.viitanen@harjavalta.fi

Harjavallan kaupunki, Perusturvapalvelut, Koti- ja hoitopalvelut, Kotihoito
Osoite: Koulukatu 7, 29200 Harjavalta

Harjavallan kaupunki on teollisuudestaan tunnettu noin 6900 asukkaan kaupunki keskisessä Satakunnassa.