Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupunki / Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perusturvaosastolla Palvelukeskus Nestorissa sekä Pyhännän kotihoidossa on haettavana 5 lähihoitajan vakinaista toimea. Hakuaika 28.2.2020 klo 15.00 mennessä


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä ja kuntouttavasta hoitotyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta.
Odotamme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja joustavuutta työskennellä sekä palveluasumisyksikössä, että kotihoidossa.
Työaika on 38,75 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentti on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimeen valituilta edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan.

Oman auton käyttömahdollisuus. Ajokortti luokka B.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Helena Paakki 044-7591 018
Hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Marko Niiranen 044 - 7591 276

Palvelukeskus Nestori ja Pyhännän kotihoito
Osoite: Vakkatie 3 A, 92930 Pyhäntä

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Palvelukeskus Nestorissa on 24 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.