Lähihoitaja - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana 5 LÄHIHOITAJAN toimea sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia lyhyt aikaisia sijaisia kunnassamme avattavaan kehitysvammaisten/vammaisten palveluasumisen yksikköön. Yksikkö tarjoaa ensisijaisesti ympärivuorokautista asumispalvelua.

Työsi yksikössä on vastuullista, sekä monipuolista avustamis- ja hoivatyötä kehitysvammaisten/vammaisten asukkaiden tarpeiden mukaisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Arvostamme lisäksi kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten/vammaisten asiakkaiden kanssa, sekä vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien käytöstä.

Haemme työhönsä sitoutuneita, sekä innostuneita ammattilaisia, jotka omaavat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Lisäksi toivomme, että omaat reipasta asennetta ja valmiutta kohdata erilaisia tilanteita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 04SOS06A mukaan. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa, sekä hygieniapassia tai sen suorittamista koeajan aikana. Käytämme 4 kuukauden koeaikaa, jonka aikana edellytämme sinulta lisäksi lääkehoidon osaamisen osoittamista. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Hakuaika päättyy 27.2.2020 kello 15.00

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta toimesta.

Lisätietoja: projektityöntekijä Sari Holappa puh. 040 480 7752 Sari.Holappa@Tyrnava.fi

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

projektityöntekijä Sari Holappa puh. 040 480 7752 Sari.Holappa@Tyrnava.fi

Tyrnävän kunta
Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!