test

Lähihoitaja, 3 paikkaa, Palvelukoti Tanna, Kolari

Hakuaika päättyy  2.5.2023 15:00

Lähihoitaja

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa? Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Lapin hyvinvointi alueella on avoinna kolme lähihoitajan tointa, joista yksi on varahenkilön toimi. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Palvelukoti Tanna Kolari.

Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme asukkaillemme kodin ja yksilöllisen hoivan. Teemme työtä sen eteen, että jokaisella asukkaalla on oikeus arvokkaaseen loppuelämään. Työotteemme on positiivinen ja kuntouttava.

Kelpoisuutena toimeen on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä.
Palkka ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 2.5.2023 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työnantaja aloittaa haastattelut hakuajan kuluessa.

Seija Jaako, Palvelukoti Tannan vastaava, puh 040 489 5060, seija.jaako@lapha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan