Lähihoitaja (3) / Pappilanpuiston campus - Tampereen kaupunki

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut mahdollisista sijaisuuksista Pappilanpuiston campuksen tehostetussa palveluasumisessa?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa työympäristössä.

Haemme Tampereen kaupungin Pappilanpuiston campuksen tehostettuun palveluasumiseen määräaikaisiin työsuhteisiin
kolmea lähihoitajaa ajalle 1.10.2020 - 31.12.2020.

Lähihoitaja työskentelee hoitajatiimin jäsenenä toteuttaen laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työskentely on asukkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Edellytämme myös Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Riikka Puustinen puh. 040 8062 891. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 28.9.2020

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Riikka Puustinen puh. 040 8062 891. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Ikäihmisten palvelulinja / Tehostettu palveluasuminen
Osoite: Kourutaltankatu 2 C, 33560 Tampere

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!