test
Lähihoitaja (3), psykososiaalinen kuntoutusyksikkö - Tampereen yliopistollinen sairaala

Lähihoitajan toimi psykososiaalisessa kuntoutusyksikössä.

Psykososiaalinen kuntoutusyksikkö tarjoaa hoitoa, määräaikaista kuntoutusta tai kriisihoitoa aikuisille, joilla on käyttäytymisen säätelyn haasteita, mielenterveysongelmia tai erilaisia arjessa selviytymisen haasteita. Sairaala toimii opetussairaalana. Me psykososiaalisessa kuntoutusyksikössä kannustamme kollegoitamme onnistumaan työssään ja autamme toisiamme! Meillä työyhteisössä arvostetaan ammatillisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja höystettynä hyvällä huumorintajulla. Asiakkaamme odottavat sinulta arvostavaa, kannustavaa ja rauhallista työotetta. Lisäksi meillä on hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet ja pääset omalta osaltasi kehittämään työtä osana työyhteisöä, joka koostuu eri sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Lähihoitajana pääset tekemään monipuolista ja haastavaa kuntoutus- ja hoitotyötä yhtenä työryhmän jäsenenä. Työpäiväsi aikana toimit asiakkaiden yksilöllisten hoito- ja kuntoutussuunnitelmien mukaan, toteutat lääkehoitoa sekä osallistut yksikön päivittäisten toimintojen hoitamiseen. Lähihoitajat toimivat omahoitajina, joka tarkoittaa päivittäisen hoito- ja kuntoutustyön lisäksi osallistumista oman asiakkaan kuntoutuksen suunnitteluun, asiakkaan kokonaisvaltaista tukemista arjessa sekä kuntoutuksen etenemisessä. Työtä tehdään yhdessä moniammatillisen tiimin sekä omaisten kanssa.

Eduksi luemme hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kyvyn sopeutua vaihtuviin työtilanteisiin. Lisäksi luemme eduksi kokemuksen kehitysvamma-, mielenterveys- ja/tai autismityöstä.

Arvostamme kuntouttavaa työotetta, vastuunottamista, kehitysmyönteisyyttä, sitoutuneisuutta, sekä avoimuutta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kolmivuorotyö, jaksotyö. Toimen koeaika on 6 kk ja tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointisihteeri Susanna Vuonnala, puh. 044 4859 047 ja Päivi Rahkjärvi, puh. 050 4388 473 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi

Hakuaika päättyy 24.1.2021

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointisihteeri Susanna Vuonnala puh. 044 4859 047 ja Päivi Rahkjärvi puh. 050 4388 473 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Pitkäniementie 11, 33380 Pitkäniemi
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat