Skip to main content
test
Lähihoitaja (3) / Pyynikin kotihoito - Tampereen kaupunki

Pyynikin kotihoito on nykyaikaisia palvelun ja hoidon toimintoja hyödyntävä, ammattitaitoinen tiimi. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Tule mukaan meidän tiimiimme tekemään Pyynikin alueen ikäihmisille parempaa arkea!

Haemme kahta oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa vakituisiin toimiin.

Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta. Toivomme hakijoilta myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Tehtäviin valituilta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ja tartuntatautilain 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten hoidosta ja tiimityöskentelystä.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa kotihoidon esimies Päivi Seppä, puh. 050 576 7538 ja palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481.

Haku päättyy 31.5.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa kotihoidon esimies Päivi Seppä, puh. 050 576 7538 ja palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481.

Lisätietoja

Keskusta kotihoito, Kotihoito Pyynikki

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat