test

Lähihoitaja (3), Resurssihallinnan palvelut

Hakuaika päättyy  7.12.2023 14:00

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön lähihoitajana toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kolmea lähihoitajaa, jotka ovat innostuneita työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan. Tulisit työskentelemään sosiaalipalveluiden varahenkilöstössä, jonka tiimiin kuuluu 13 muuta työntekijää.

Kahden lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu pääsääntöisesti kolmessa sijaishuollon yksiköissä kiertäminen Seinäjoen alueella. Pajurinne ja Törnävän Puisto tarjoavat sijaishuollon palveluita 9-17- vuotiaille lapsille ja nuorille. Vanamossa erityispiirteenä on tarjota sijaishuollon palveluita erityistä hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta tarvitseville lapsille ja nuorille. Toimintaa ohjaa lastensuojelulaki ja henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Yhden lähihoitajan tehtävänä on kiertää pääsääntöisesti Eskoon alueen erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asumispalveluyksiköissä. Alueella yksiköt tarjoavat palveluita eri ikäisille asiakkailleen lapsista ikääntyneisiin. Mahdollista on, että kierrettäviin yksiköihin kuuluu myös muita asumispalveluyksiköitä. Tällä hetkellä sinulla on tukenasi kinestetiikkakouluttaja ja -tutor arjen hoitotyöhön. Kuuntelemme toiveitasi kierrettävistä yksiköistä sekä niiden määrästä sovittaessa.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme ajokorttia sijaishuollossa kiertäville varahenkilöille. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorot mahdollisia. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa työsuhteen alussa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava alan aikaisempi ammatillinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Huomioimme haussa loppuvaiheen opiskelijat pätevien hakijoiden puuttuessa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkan lisäksi varahenkilöt saavat tehtäväkohtaisen kiertolisän. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos ja lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palveluvastaava Paula Korvala
Puh. 044 425 5278
paula.korvala@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Tutustu työnantajaan