test
Lähihoitaja (3) Tähtiniemikoti - Tampereen kaupunki

Kiinnostaako työ viihtyisässä ympäristössä ikääntyneiden parissa?

Tähtiniemen vanhainkoti tarjoaa kokonaisvaltaista ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä. Tähtiniemikodissa työskentelee monipuolisen työkokemuksen omaavia ja sitoutuneita hoitajia. Asukkaiden laadukas hoito ja viihtyminen ovat kunnia-asia.

Etsimme joukkoomme kolmea asiakaslähtöistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista lähihoitajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä tietotekniikan peruskäyttötaidot. Meille ja erityisesti asiakkaille on tärkeää, että koet ikäihmisten parissa työskentelyn omaksesi ja sinulla on tahtoa ja osaamista asiakkaiden toimintakykyä tukevaan toimintaan.

Lähihoitaja toteuttaa laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää asukassiirtoja ja nostoja.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Tehtäviin valituilta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa sekä koronarokotuksia. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Tarjoamme hyvät työkaverit, viihtyisän sekä joustavan työympäristön, mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Haku päättyy 1.2.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi
On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774 ja palvelupäälliikö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Lisätietoja

Orivesi, Tähtiniemikoti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Tähtiniemenranta 9, 35100 Orivesi as
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat