Etsimme Tuomiokirkon kotihoitoon positiivista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa lähihoitajaa. Tuomiokirkon kotihoidossa saat työskennellä kauniissa, historiallisessa ympäristössä Turun itäisen keskustan alueella. Koska Tuomiokirkon kotihoidon alue on pieni, meillä et tarvitse autoa alueella liikkumiseen, vaan kuljemme kävellen ja pyörällä.

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon tavoitteena on, että turkulaiset ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat asua omissa kodeissaan riittävän hoidon ja hoivan turvin niin pitkään kuin se heidän toimintakykynsä huomioiden on mahdollista ja turvallista.

Kotihoidon lähihoitajana pääset laajasti hyödyntämään ammattitaitoasi. Lisäksi kotihoidon lähihoitajan työssä korostuu oman työn organisointi ja itsenäinen työskentely. Pääset myös hyödyntämään omaa erityisosaamistasi esimerkiksi haavanhoidon, RAIn, päihde- ja mielenterveystyön tai ergonomian yms. osalta. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön, tehtävän laajan yhteistyöverkoston osana ja yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Kotihoidossa käytetään laajasti nykyaikaista teknologiaa, esim. mobiililaitteet henkilökohtaisena työvälineenä ja virtuaalinen kotihoito.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Hakijalta edellytetään hyviä ryhmätyö-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Eduksi luetaan LOVe-lääkelupa, kokemus vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostus kehittää hoitotyötä.

Saat hyvän perehdytyksen ja tarjoamme sinulle avoimen, mukavan ja kehittyvän työyhteisön, jossa yhdessä kehitetään laadukasta hoitotyötä. Pistähän hakemusta tulemaan, sillä haluamme juuri sinut osaksi työyhteisöämme!

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Anu Grönvall p. 044 907 3279, anu.gronvall@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Tuomiokirkko
Osoite: Uudenmaankatu 1, 20500 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.