Lähihoitaja - Akaan kaupunki

Yhteistoiminta-alueellamme toimii kotihoito, kotiutustiimi ja kotisairaala. Asiakkaat on jaettu kahteen palvelualueeseen; Akaan palvelualueeseen ja Urjalan palvelualueeseen.

Kotiutustiimin asiakkaat koostuvat asiakkaista joiden toimintakyky ja avun tarve on oleellisesti muuttunut, kuntoutusprosessi on kesken, tai kotona asuminen uhkaa vaarantua.
Kotiutustiimi tukee asiakkaiden kotiutumista sairaalahoidosta asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä ohjaavalla työotteella. Asiakkaan tilanteeseen perehdytään ja suunnitelmia tehdään yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa.

Akaan palvelualueen kotihoidon kotiutustiimissä on avoinna lähihoitajan toimi.
Työ on 2-vuorotyötä. Työssä tarvitaan omaa autoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.
Arvostamme hakijoiden joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä ja kuntoutusmyönteistä tiimityöskentelytaitoa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun on toimitettava kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Merja Niekka, puh. 040 335 4290, merja.niekka@akaa.fi (ajalla 11.6.-19.6.2020)
sairaanhoitaja Karoliina Järvinen, puh. 040 335 3436, karoliina.jarvinen@akaa.fi (ajalla 22.6.-10.7.2020)

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut, Kotipalvelu, Urjalan palvelualue
Osoite: Sairaalantie 9, 31760 Urjala

Akaa on noin 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaa tuottaa vanhus- ja vammaispalvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 21 400.