Lähihoitaja - Kangasalan kaupunki

4 Lähihoitajan vakituinen työsuhde

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä! Kangasala järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Kukkiakoto on iäkkäiden tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 25 pitkäaikaisen hoidon paikkaa ja kuusi lyhytaikaishoidon paikkaa. Kukkiakoto sijaitsee Pälkäneellä Luopioisissa. Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sinulla on
- hallussasi kuntoutumista edistävä hoitotyö ja toimintakykyä parantava työote
- kyky nähdä ja löytää asukkaiden voimavaroja ja taito hyödyntää niitä asukkaan parhaaksi
- halu kehittää omaa työtäsi ja vaikuttaa positiivisesti tiimin työn kehittämiseen
- suunnitelmallinen työote, tuet hoitotyölläsi asukasta heidän päivittäisissä toiminnoissaan hoitosuunnitelman mukaisesti sekä toimit asukkaiden omahoitajana
- vahva halu tehdä hyvää hoitotyötä

Tarjoamme sinulle
- työn tueksi vahvan vision hyvästä hoivasta
- ammatillisen pääoman kasvua ja työn iloa
- hyviä työkavereita ja hyviä tiimitaitoja
- monipuolisia koulutusmahdollisuuksia
- vakituiseen työsuhteen viihtyisässä ympäristössä

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan työsuhteeseen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön vaatimuksista 272/2005 8§). Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tervetuloa osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä!

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Hanna Alanissi
hanna.alanissi@kangasala.fi
p. 050 3152 788

Kangasalan kaupunki
Osoite: Vohlisaarentie 1, 36760 Luopioinen

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka