Lähihoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 24.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Ketterät kokeilut ovat meille mahdollisuuksia, mutta emme halua tinkiä tekemisen laadusta. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä. Unelmien kotikaupunki on hyvinvointia elämän eri tilanteissa.

Johanna-koti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asuu yhteensä 60 asukasta neljässä eri ryhmäkodissa.
Tarjoamme asukkaillemme kodinomaista ja ihmisläheistä huolenpitoa heidän voimavaroja tukevalla, aktivoivalla ja virikkeellisellä työotteella. Kunnioitamme yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Sinulle tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa kaiken toiminnan keskiössä ovat meidän asukkaat. Työtä tehdään asukaslähtöisesti ja päivittäisen toiminnan perustana on aina asukkaiden sen hetkiset tarpeet.

Työ on kolmivuorotyötä. Työaika 38,75h/vko. Palkka on KVTES kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen sekä alan työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa ja ennen kaikkea halua luoda asukkaillemme mielekäs arki!

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.8.2020 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/ikaihmisten-asuminen

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sairaanhoitaja Tiina Rissanen puh. 040 489 9851

Johanna-koti
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka