Lähihoitaja - Riihimäen kaupunki

Haemme innostunutta ja motivoitunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Haemme lisäksi lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 24.8.2020 alkaen, sijaisuuden kesto alustavasti noin puoli vuotta ja jatkoista sovitaan yhteistyössä valitun henkilön kanssa.

Sijoituspaikkana on Riihikodin tehostettu palveluasumisen yksikkö Villava Kontiontiellä. Yksikössä on 52 asiakaspaikkaa. Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä luovuutta.

Tehtäviin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Eduksi luetaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus (LOVe).

Työ on kokoaikatyötä KVTES/Jaksotyö/3-vuorotyö. Työsuhteessa noudatetaan sovittua koeaikaa riippuen työsuhteen kestosta.

Kelpoisuusehto: Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tutustu työnantajaan

vs. palveluvastaava Susanna Laari, puh. 040 3304426 tai susanna.laari@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaista palveluasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa lyhytaikaista palveluasumista Kontiontien yksikössä. Riihimäki profiloituu robotiikan pääkaupungiksi, ja robotiikan kehittämistä ohjaavat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Myös Riihikoti tulee lähitulevaisuudessa panostamaan teknologian ja robotiikan hyödyntämiseen asiakastyössään.

Riihimäki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja kulkeminen Riihikotiin onnistuu nopeasti niin lähikunnista kuin pääkaupunkiseudulta. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.