Lähihoitaja - Kangasalan kaupunki

LÄHIHOITAJAN VAKINAINEN TYÖSUHDE

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskukseen haetaan 2 lähihoitajaa Kangasalan Kaupunginsairaalan osastolle. Edellytämme valmiutta kolmivuorotyöhön. Hakemukset 14.08.2020 klo 15 mennessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta sekä kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa. Koeaika työssä on 6 kk.

Kaupunginsairaala toimii opetussairaalana.

Hakemukset pyydetään täyttämään Kangasalan kunnan rekrytointiohjelmassa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Mika Äijö
vs. osastonhoitaja
p. 044 4314918

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka