Lähihoitaja - Kangasalan kaupunki

7 LÄHIHOITAJAN VAKITUISTA TYÖSUHDETTA

Tule kanssamme parantamaan asukkaan elämänlaatua!

Kangasalan kaupunki tuottaa laadukkaita ikääntyneiden palveluita ja tukee henkilöstön hyvinvointia. Henkilöstömitoituksemme on jo tällä hetkellä reilusti yli vähimmäismitoituksen mutta panostamme edelleen hoitajamitoituksen nostamiseen ja siksi meillä on haettavana 7 uutta lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta. Sijoituspaikat työsuhteen alkaessa ovat vanhainkoti Pentorinne (2 lähihoitajaa), Rekola (2 lähihoitajaa), Rikun ryhmäkodit (2 lähihoitajaa) ja Kukkiakoto (1 lähihoitaja).

Pentorinne
Pentorinne on Kangasalan kaupungin 42 - paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö Kuhmalahdella, joka tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista pitkäaikaishoitoa, tehostettua lyhytaikaishoitoa sekä kotona asuville ikäihmisille päiväkeskustoimintaa.

Rekola
Rekola on Kangasalan kaupungin 22-paikkainen tehostetun lyhytaikaishoidon yksikkö, joka tarjoaa ikääntyville yksilöllistä ja kuntouttava lyhytaikaishoitoa kotona asumisen tueksi.

Rikun ryhmäkodit
Rikun ryhmäkodit on Kangasalan kaupungin 42-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö, joka tarjoaa ikääntyville ympärivuorokautista pitkäaikaishoitoa.

Kukkiakoto
Kukkiakoto on Kangasalan kaupungin 31-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö Luopioisissa, joka tarjoaa ikääntyville ympärivuorokautista pitkäaikaishoitoa ja lyhytaikaishoitoa.

Ilmoita hakemuksessasi mihin yksikköön haet.

Arvostamme:
- jatkuvaa kehittämistä ja ammattilaisena kehittymistä
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- ammatillista osaamista ja sen hyödyntämistä
- laadukasta asiakaskokemusta
- vaikuttavaa hoitotyötä

Meillä on:
- hyviä työkavereita ja positiivista virtaa
- kilpailukykyinen palkka
- koulutusmahdollisuuksia
- monipuolisia työtehtäviä
- sopivan kokoisia yksiköitä ja tiimejä
- hyvät esimiehet tukenasi
- työyhteisön tuki

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtäväkohtainen palkka on 2176,11 e/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaikamuotona on jaksotyö, työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Kangasalan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Tutustu työnantajaan

Elina Suojanen vs. osastonhoitaja p. 050 3956661 (Rikun ryhmäkodit)
Marjut Hietanen osastonhoitaja p. 050 9111445 (Rekola ja Pentorinne)
Sari Ala-Salmi osastonhoitaja p. 050 3152788 (Kukkiakoto)

Rikun ryhmäkodit, Rekola, Pentorinne ja Kukkiakoto
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka