Lähihoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haluatko olla osa hoitotyön ykkösketjua?

Olet rohkea ja innokas hoitoalan työntekijä, jolle parhaita kokemuksia ovat onnistumisen kokemukset ikäihmisten hoidon parissa mukavassa työyhteisössä? Haemme Hoitokoti Kallionsydämeen reipasta, aidosti vanhustenhoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa.

Hoitokoti Kallionsydän on 30-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Kiuruvedellä. Tilat ovat viihtyisät ja ergonomiset. Hoitokodissa työskentelee sairaanhoitajan lisäksi lähihoitajia ja hoitoapulaisia. Työ on 3 - vuorotyötä ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Hoitokodissamme korostuu asukkaiden itsemäärääminen ja yksilöllisyys sekä yhteisöllisyys.

Perehdytämme, tuemme ja koulutamme sinua - olet meille tärkeä osa työyksikköämme ja olemme onnellisia, että valitset juuri meidät. Etsimme sinua tositarkoituksella! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja hae töihin meille!

Haetaan Hoitokoti Kallionsydämeen 4 lähihoitajaa. Paikoista 2 toistaiseksi voimassaolevina ja 2 määräaikaisina kevääseen 21 saakka.


Tutustu työnantajaan

Esimies Kati Huttunen 040-683 7128

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Kiuruvesi, Hoitokoti Kallionsydän
Osoite: Kaijanlammentie 5 74700 Kiuruvesi, 74700 Kiuruvesi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella asukkaiden terveys-, hyvinvointi-, hoito-, hoiva-, ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja. Palvelualueen asukasmäärä on noin 37 000.