Lähihoitaja - Mustasaaren kunta

Työsopimussuhteinen lähihoitaja. Pääasiallisena työtehtävänä on antaa kodinhoitoapua ja tukipalveluja ikääntyneille, vammaisille, mielenterveysongelmaisille ja muille väestöryhmille, joiden toimintakyky on heikentynyt ja jotka tarvitsevat kotipalvelua arjessa selviytymiseen. Työhön kuuluu myös oman työn säännöllinen arviointi.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus (lähihoitaja tai muu vastaava hyväksytty tutkinto).

Kielitaitovaatimukset: Ruotsin kielen hyvä suullinen taito ja ymmärtämisen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen taito ja ymmärtämisen taito.

Tarvittavat todistukset: Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista jätettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Arvostamme: Tietoa vanhustenhuollosta, aktivoivaa työtapaa, kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimin jäsenenä sekä aktiivista otetta oman työn kehittämiseen.

Koeaika: 6 kuukautta.
Alkusijoituspaikkana Sepänkylän kotipalvelu

Lisätietoja

https://www.mustasaari.fi/aktuellt/lediga-jobb/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kotipalvelunohjaaja Frida Bergqvist, puh 06 327 7292

Korsholms kommun, Socialvårdstjänster, Äldreomsorg och hemservice
Osoite: Niilontie 1, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!