Lähihoitaja, Kotiranta Ruovesi - Keiturin Sote Oy

Haemme LÄHIHOITAJAA ikäihmisten palveluihin Kotirantaan Ruovedelle

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään ikäihmisten palveluja. Olemme kehittymismyönteinen ja nuorekas Ruoveden ja Virtain alueelle sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö.

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta, uudistumishaluista lähihoitajaa, jolla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Ensisijainen työskentelypaikka Kotiranta Ruovedellä.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, joten pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja). Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.
Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteli sekä paikkakunnan kuntosalivuorot edullisesti. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja jätä hakemuksesi. Täytämme tehtävän heti kun sopiva hakija löytyy. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:
Osastonhoitaja Sari Ahvenjärvi, sp. sari.ahvenjarvi@keiturinsote.fi, p. 044 7871241

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Ahvenjärvi, sp. sari.ahvenjarvi@keiturinsote.fi, p. 044 7871241

Lisätietoja

Kotiranta, Ruovesi

Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme myös tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Pöytäniementie 175, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat