lähihoitaja - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akselin kotihoitoon haetaan lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.10.2020-30.4.2021. Haemme henkilöä, joka kykenisi tarpeiden mukaan tekemään kotihoitotyötä koko Akseli-kuntien (Masku, Nousiainen, Mynämäki) alueella ja kotihoitotyön lisäksi toimimaan tarvittaessa myös kotikuntoutustiimin jäsenenä.

Työnkuva on monipuolinen ja lähihoitajana pystyt käyttämään osaamistasi laajasti. Työ edellyttää itsenäistä päätöksentekokykyä, reipasta asennetta, kuntouttavaa hoitotyön otetta sekä valmiutta muuttuviin olosuhteisiin. Kotikuntoutustiimin työssä taas korostuu vielä lisää asiakkaan kuntouttaminen, esimerkiksi lonkkaoperaation tai pitkän sairaalajakson jälkeen.

Kotihoitotyö tehdään pääsääntöisesti ikääntyneiden parissa, mutta mukaan mahtuu myös muita asiakasryhmiä.

Tutustu lisää toimintaamme linkeistä:

Kotihoito: https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotona-asumista-tukevat-palvelut/kotihoito

Kotikuntoutustiimi: https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotikuntoutustiimi

Kotihoito- ja kotikuntoutustiimin työ on kaksivuorotyötä, sisältäen iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Työ sisältää myös varallaoloa viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Edellytämme oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan kokemus RAI-arviointien tekemisestä sekä voimassa oleva VSSHP:n alueella suoritetut LoVe-luvat. Perehdytämme tehtävään ennen sijaisuuden alkua tai viimeistään sijaisuuden alkaessa.

Mikäli kiinnostuit sijaisuudesta, niin laita hakemusta tulemaan. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

Elina Salonen, Vastaava Sairaanhoitaja
Perusturvakuntayhtymä Akseli
Kotihoito ja Kotikuntoutustiimi
p.044-4357 589
elina.salonen@soteakseli.fi

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Ikäihmisten palvelujen palvelulinja, Kotihoito I ja Kotihoito 2
Osoite: Ruutontie 2-4, 21250 Masku (KH 1) ja Vehmaantie 11, 21250 Masku

www.soteakseli.fi