Lähihoitaja - Sodankylän kunta

Sosiaalipalveluissa Kuntoutumisyksikkö Kiepissä on haettavana 29.10.2020 klo 12.00 mennessä

Lähihoitajan toimi

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Toimet ovat kunnan yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Hakijalta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman työn kehittämishalukkuutta. Arvostamme osaamista ja kokemusta mielenterveyskuntoutujien ohjaustyöstä sekä innostunutta, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Lähihoitajan toimen ensisijainen sijoituspaikka on Kuntoutumisyksikkö Kiepissä. Kuntoutumisyksikkö Kieppi on tehostetun palveluasumisen yksikkö mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa sekä hoivaa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu myös ryhmänohjaamista. Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Kvtes:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7§:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus työhön otettaessa. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee lähettää Kuntarekry.fi - palvelun kautta, työavain 316954. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Haastattelut järjestetään 3.11.2020, tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kuntoutumisyksikkö Kiepin esimies Saara Anneberg p. 040 1784774, saara.anneberg@sodankyla.fi

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Aisakellontie 8, 99600 Sodankylä

Sodankylä on noin 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta - Savuton työpaikka