Lähihoitaja - Kangasalan kaupunki

Lähihoitajan vakituinen työsuhde

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä! Kangasala järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Kukkiakoto on iäkkäiden tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on yhteensä 31 paikkaa sisältäen myös lyhytaikaisen hoidon paikkoja. Kukkiakoto sijaitsee Pälkäneellä Luopioisissa. Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sinulla on

- hallussasi kuntoutumista edistävä hoitotyö ja toimintakykyä parantava työote
- kyky nähdä ja löytää asukkaiden voimavaroja ja taito hyödyntää niitä asukkaan parhaaksi
- halu kehittää omaa työtäsi ja vaikuttaa positiivisesti tiimin työn kehittämiseen
- suunnitelmallinen työote, tuet hoitotyölläsi asukasta heidän päivittäisissä toiminnoissaan hoitosuunnitelman mukaisesti sekä toimit asukkaiden omahoitajana
- vahva halu tehdä hyvää hoitotyötä

Tarjoamme sinulle

- työn tueksi vahvan vision hyvästä hoivasta
- ammatillisen pääoman kasvua ja työn iloa
- hyviä työkavereita ja hyviä tiimitaitoja
- monipuolisia koulutusmahdollisuuksia
- vakituisen työsuhteen viihtyisässä ympäristössä

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan työsuhteeseen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön vaatimuksista 272/2005 8§). Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tervetuloa osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä!

Tutustu työnantajaan

Katja Tillanen osastonhoitaja p. 050 3152788

Kukkiakoto
Osoite: Vohlisaarentie 3, 36760 Luopioinen

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka