Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen terapiakeskuksen Tukikeskus Rentolassa on haettavana 6.12.2020 mennessä toistaiseksi voimassa oleva lähihoitajan toimi.

Tukikeskus Rentola on avohoitoyksikkö, joka on tarkoitettu psykiatrisille pitkäaikaissairaille. Tukikeskus tarjoaa asiakkaille yksilöllisesti suunnitellun päivittäisen tuen, jonka tavoitteena on turvata asiakkaan itsenäinen asuminen. Tukikeskus on avoinna joka päivä 8-16.

Kelpoisuusehtona toimeen on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 2 § mukainen kelpoisuus. Olet rekisteröitynyt sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 16 §) tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) 24 a §) nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Arvostamme kokemusta mielenterveysasiakkaiden hoitotyöstä sekä hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta.

Työaika on 38,25 h/vko. Työ on päivätyötä. Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Koeaika on 4 kk. Koeaikana lääkehoidon tentti on suoritettava hyväksytysti.

Toimeen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Haapaveden kaupunki on savuton organisaatio.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Margit Kangasharju, puh. 044-7591 461 tai perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos, puh. 044-7591 271 tai perusturvajohtaja Ritva Hantula, puh. 044-7591 460.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Terapiakeskus
Osoite: Pappilantie 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen http://www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.