Lähihoitaja - Rautavaaran kunta

Kaksi lähihoitajan tehtävää asumispalveluissa ja kotihoidossa

Asumispalveluissa pääset mukaan kodinomaiseen työyhteisöön. Kotihoidossa olemme aloittaneet tehostetun kotihoidon, jossa lähihoitaja vastaa tiimin asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, jonka vuoksi toivomme valmiutta työskennellä molemmissa.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai vastaava). Kotihoitoon tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisissa hoidon ja hoivan tehtävissä. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi koeajan alussa. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja

https://www.rautavaara.fi/

Tutustu työnantajaan

Vanhustyön johtaja Kaija Leskinen p. 040 8608241,
Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen p. 040 8608286

Perusturva
Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

HALUATKO TÖIHIN POHJOIS-SAVON TOISEKSI ONNELLISIMPAAN KUNTAAN?Kaipaatko luonnon keskelle lähipalveluiden äärelle? Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä Tiilikan luonnonpuiston vierellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Rautavaara on pieni ja vireä n. 16OO asukkaan kunta. Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen. Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jolloin haku päätetään.