lähihoitaja - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akselin kotihoitoon haetaan lähihoitajaa pitkäaikaiseen sijaisuuteen ajalle 18.1.-20.11.2021. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti myös tästä eteenpäin. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on kotihoitoalueella 2, joka toimii Mynämäen kunnan alueella.

Perusturvakuntayhtymä Akselin alueen kotihoito tuottaa pääsääntöisesti ikääntyneille henkilöille palvelutarpeen arviointiin perustuvia kotiin annettavia kotihoidon palveluita sekä tukipalveluita. Asiakastyö toteutetaan kuntouttavan hoitotyön otteella ja -periaatteilla.

Kotihoidossa lähihoitajan tehtävä on monipuolinen ja voit käyttää osaamistasi laajasti tai tulla oppimaan uutta. Työ edellyttää reipasta asennetta, itsenäistä päätöksentekokykyä sekä valmiutta muuttuviin olosuhteisiin. Asiakastyötäsi tukemassa sinulla on koko kotihoidon moniammatillinen työyhteisö. Lisäksi konsultoimme tarvittaessa muita organisaation sisäisiä ja ulkopuolisia toimijoita.

Kotihoitotyö on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Käytämme työvuorosuunnittelussa työaika-autonomiaa, joten vuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Kelpoisuus lähihoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Hakijalta edellytetään B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Hakuaikaa jatkettu 31.1.2021 asti. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja

https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotona-asumista-tukevat-palvelut/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Elina Salonen, kotihoidon vastaava sairaanhoitaja
p.044-4357 589
elina.salonen@soteakseli.fi
TAI
Hanna Laine, avopalveluiden päällikkö
p.044-4357 529
hanna.laine@soteakseli.fi

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Kotihoito
Osoite: Kotihoito 2, Vehmaantie 111, 2.krs., 23100 Mynämäk, 23100 Mynämäki

https://www.soteakseli.fi/