Haemme Raision kehitysvammahuollon Kotikultaan reipasta ja yhteistyökykyistä lähihoitajaa (ohjaajaa) kasvatuksen, kuntoutuksen ja hoivan tehtäviin. Työssäsi ohjaajana koet tärkeänä lähtökohtana arjen aktiivisuutta ohjaavan ja kuntouttavan työn kehitysvammaisten henkilöiden kanssa. Olet aidosti kiinnostunut kehitysvammaisten henkilöiden kunnioittavasta ja kokonaisvaltaisesta avustamisesta sekä kohtaamisesta.

Kehitysvammahuollon tehostetun palveluasumisen yksikkö Kotikulta kuuluu Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alueen hoito- ja hoivapalveluihin. Kotikullassa on viisi pienkotia, joissa on koti 22 aikuiselle kehitysvammaiselle henkilölle. Kotikullan yhteydessä toimii kehitysvammaisten aikuisten päivätoiminta. Kotikullassa on myös kaksi asumisharjoitteluhuonetta.

Kehitysvammahuollossa ohjaajan tehtävään kuuluu eri-ikäisten erityisen tuen tarpeessa olevien kehitysvammaisten henkilöiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa sekä psyykkisen ja sosiaalisen kuntoutumisen tukeminen niin asumisen yksikössä kuin päivätoiminnassa. Tehtävä sisältää myös asiakkaiden palvelutarpeen arviointia sekä palvelusuunnitelmien laadintaa.

Edellytämme sinulta kehitysvammaista henkilöä kunnioittavaa asennetta, kuntouttavaa ja innovatiivista työotetta, joustavuutta, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä työn, jossa on mahdollisuus tehdä erilaisia virikkeellisiä asioita yhdessä asiakkaiden kanssa.

Valinnassa katsomme eduksi kehitysvammatyön kokemuksen, voimassa olevan LOVe -koulutuksen, hygieniapassin sekä suoritetun hätäensiapukurssin.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Sinun tarvitsee olla rekisteröityneenä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin, myös hakemuksen vireillä olo riittää. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Toivomme, että hakemus jätetään sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.
Haastattelut suoritetaan 20.-26.1. välisenä aikana.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Apulaisosastonhoitaja
Tiia Bäcklund
044 797 1570
tiia.backlund@raisio.fi
Tavoitat puhelimitse 12.1. klo 13-15.

Raision kaupunki, kehitysvammahuolto, Kotikulta
Osoite: Sairaalakatu 3, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla.