Lähihoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualue ilmoittaa haettavaksi lähihoitajan vakinaisen työsuhteen. Työn aloituspaikka on hoivakoti Kotisatamassa Suolahdessa.
Kotisatama on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asuu pääasiassa muistisairaita sekä pitkäaikaissairaita ikäihmisiä.

Hakijalta odotamme vankkaa hoitotyön osaamista yksikön työnkuvan mukaisesti, hyviä sosiaalisia-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, jotka ovat hyvinvoivan työyhteisön kulmakiviä, sekä eettistä osaamista. Korostamme asukaslähtöistä ajattelua ja toimintaa kaikessa. Edellytämme hakijalta myös sitoutumista Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan kuntouttavaan työotteeseen.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (L 272/2005 § 8). Eduksi katsomme opinnoissa suoritetun vanhustyön tai sairaanhoito- ja huolenpito osaamisalan sekä muistityön osaamisen. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Hakijalla tulee olla tervey-denhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (L 559/1994).
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä hygieniapassia. Työaikamuoto on jaksotyöaika, viikoittainen työaika 38.25 h ja työ on kolmivuorotyötä.

Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin ja -yksikköön. Yksiköllä on oma esimies, joka yhteistyössä henkilöstön kanssa kehittää yksikön toimintaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Työhaastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä suosittelijan yhteystiedot. Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluna myöhemmin ilmoitettuna päivänä osoitteessa Hämeentie 1 44100 Äänekoski. Li-säksi yksikön esimies haastattelee yksikköönsä hakeneet yhteishaastattelun jälkeen.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluasumisen johtaja
Sirpa Halla-aho
puh 040 752 1841
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Kotisatama
Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.