Lähihoitaja - Askolan kunta

Haemme nyt Mäntyrinteen palvelukeskukseen

Kahta lähihoitajaa vakinaisiin toimiin.

Tehtävän kuvaus:
Lähihoitajan tehtävät palvelukeskus Mäntyrinteen tehostetun palveluasumisen ja lyhytaikaisen kuntouttavan hoidon yksiköissä. Työ on kolmivuorotyötä. Sinulla on kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä ja mielellään olet suuntautunut vanhustyöhön.

Odotamme sinulta halua kehittää ikääntyneen kuntoutumiseen ja hyvään elämään liittyviä käytäntöjä. Arvostamme haluasi kehittää omaa ammattitaitoasi ja koko työyhteisöä. LOVE-lääkehoidon tentti vaaditaan, mutta sen voi suorittaa työpaikalla.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ennen sen päättymistä.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtävän aloitus: Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä
Sopimusala: Määräytyy KVTES:n mukaan
Tehtäväkohtainen palkka: 2193,63 euroa / kuukaudessa
Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia kolmessa viikossa

Hakemukset sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 330988. Kirjalliset hakemuset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta Palvelukeskus Mäntyrinne, Mäntyrinteentie 4 A, 07500 Askola viimeistään 26.10.2020 klo 15.00 mennessä. Kuoreen merkintä 330988. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja

http://www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

vs. Asumispalveluiden päällikkö Jaana Luukkainen
p. 040 6633064
jaana.luukkainen@askola.fi

Askolan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut
Osoite: Askolantie 30, 07500 Askola

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Askolan kunta on savuton työpaikka.