Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana kaksi (2) lähihoitajan vakinaista tointa, joiden sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on asumispalveluiden sijaispoolissa hoito- ja hoivapalvelujen tulosalueella.

Sijaispoolin hoitajana paikkaat tarpeen mukaan kaikissa palvelukeskuksissamme henkilökunnan äkillisiä ja lyhytaikaisia poissaoloja. Sijaispoolin työntekijät muodostavat oman itsenäisen toimintayksikön, jonka esimiehenä toimii palvelukeskus Mainingin esimies Carita Hiironen.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Edellytämme tehtävässä Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asukkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Arvostamme lisäksi aitoa kiinnostusta ikäihmisten hoitamiseen, kinestetiikan ja kuntoutumista edistävän toimintamallin mukaista työskentelytapaa sekä hyviä kliinisiä- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös, että sopeudut mutkattomasti uusiin/muuttuviin tilanteisiin ja omaat positiivisen reippaan työskentelyasenteen.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä huipputiimissä, vaihtelevissa toimintaympäristöissä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työ on 2- ja/tai 3-vuorotyötä.

Valmistauduthan todistamaan henkilöllisyytesi ja esittämään alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Carita Hiironen p. 044 439 3750. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.