Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta? Hae nyt työyhteisöömme, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja asiakkaiden hyvinvointi. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä peruspalvelukuntayhtymä Kallion kotihoidossa arvostetaan työntekijöitä ja työyhteisössä on hyvä ja kannustava ilmapiiri.

Haemme Kallion kotihoitoon LÄHIHOITAJAA vakinaiseen tehtävään. Alkusijoituspaikka on Sievin kotihoidossa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä, joka sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Lähihoitaja työskentelee tiimityössä ja vastaa omahoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä. Tarjoamme henkilöstöetuina mm. liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Meillä kotihoidossa työskentelee noin 180 hoitotyön ammattilaista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Jos sinulla ei ole peruspalvelukuntayhtymän Kallion hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimi täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään31.1.2021 (www.kuntarekry.fi). Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse. Voimme kutsua haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Eija Anttila puh. 044 419 6701
- palvelupäällikkö Laura Hannula puh. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Eija Anttila puh. 044 419 6701
- palvelupäällikkö Laura Hannula puh. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Sievin kotihoito
Osoite: Annintie 4, 85410 Sievi

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!