Lähihoitaja - Muuramen kunta

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Lähihoitajan toimi sijoittuu ensisijaisesti kotihoitoon. Teemme kotihoidossa merkityksellistä työtä; mahdollistamme mielekkään ja omanlaisen arjen asiakkaillemme heidän omassa kodissaan. Kotihoidossa autamme ja ohjaamme asiakkaitamme päivittäisissä toiminnoissa, tuemme toimintakykyä ja huolehdimme lääkehoidosta. Työ sisältää lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työskentely kotihoidossa on itsenäistä ja antoisaa.

Kotihoidon toimintayksikössä toimii kaksi kotihoidon tiimiä sekä tuetun asumisen yksikkö Nilatupa. Lähihoitajalta edellytämme valmiutta työskennellä tarpeen mukaisesti tuetun asumisen yksikössä sekä terveyskeskuksen akuutilla vuodeosastolla. Akuutilla vuodeosastolla hoidetaan sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita. Tässä tehtävässä lähihoitaja toimii tarvittaessa liikkuvana työntekijänä edellä kuvatuissa yksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijalla tulee olla lisäksi Valviran rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Hakijalta edellytetään voimassa olevia työn ammattitaitovaatimuksen mukaisia lääkelupia ja tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajan työ vanhus- ja vammaispalveluissa on monipuolista ja vastuullista. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja itsenäisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajalta edellytämme:
- joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää työotetta
- vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa
- ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta sekä aitoa kiinnostusta asiakas- ja hoitotyöhön. Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Käytössämme on LifeCare -tietojärjestelmä ja -mobiilisovellus. Toimintakyvyn arvioinnissa hyödynnämme toimintakykymittareita.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työssä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään viikolla 6.

Hakemukset ja CV pyydetään jättämään 5.2. klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat kotihoidon esimies Sira Salo p. 050 471 8990 ja vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Tiina-Emilia Seppänen p. 050 477 1907

Vanhus- ja vammaispalvelut
Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.