Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupunki / Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perusturvaosastolla, Haapaveden arviointi- ja kuntoutusyksikössä on tarvetta eri mittaisille lähihoitajan sijaisuuksille. Arviointiyksikkö on sosiaalihuoltolain alainen. Asiakkaat tulevat yksikköön lääkärin lähetteellä perusterveydenhuollon tai erikoissairaanhoidon yksiköistä jatkokuntoutumaan. Yksikössä voidaan myös hoitaa lupapaikkaisia saattohoitoja.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 3§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin terveydenhuollon ja sosiaalihuollon nimikesuojattuna ammattihenkilönä.
Arvostamme kuntouttavan hoitotyön osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta ja luovuutta.
Odotamme hakijalta hyvää Suomen kielen taitoa ja joustavuutta.
Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Lääkehoidon tentti/näyttö on suoritettava hyväksytysti. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa tai suoralla yhteydenotolla.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Satu Maaninka
044 7591 441
satu.maaninka@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Arviointi-kuntoutusyksikkö on aloittanut toiminnan 4.1.21. Asiakaspaikkoja on 10, tarvittaessa voimme voimme hoitaa myös palliatiivisia asiakkaita.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.