Lähihoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Kesätyöseikkailu Saarikan varahenkilöstössä
Kiinnostaako sinua valmiina lähihoitajana, tai opintojen alkuvaiheen ohittaneena, seikkailu, uuden oppiminen, monipuolisuus ja vaihtelu? Entä miltä kuulostaa mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaan ja työn määrään? Tai itsenäinen työ mahtavassa työporukassa? Jos joku edellä mainituista kolahtaa, niin jatka ihmeessä lukemista. Muussa tapauksessa voit siirtyä seuraavaan hakuilmoitukseen.
Varahenkilöstö vastaa Saarikan eri yksiköiden äkillisiin poissaoloihin. Mahdollista on työskennellä kotihoidossa, palveluasumisessa, kuntoutusyksikössä jne vaikka kaikissa Saarikan viidessä kunnassa. Ennen kuin säikähdät, niin jokaiselle katsotaan sopiva määrä yksiköitä, joissa on käytettävissä. Lähtökohtaisesti työtä tehdään kahdessa vuorossa mutta pystymme myös huomioimaan työvuorotoiveita hyvin. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisena. Emme hae valmista huippuosaajaa - toki joukkoomme niitä vielä lisää mahtuu - mutta sinulla on mahdollisuudet sellaiseksi meillä kehittyä.
Varahenkilöstön omat työntekijät kertovat työstään seuraavaa: Hyviä puolia ovat työn ja työskentely-ympäristön vaihtelevuus. Asiakkaita lapsista vanhuksiin. Toimenkuva on todella monipuolinen, saa tehdä lähes kaikkea, mitä lähihoitajana on valtuudet tehdä. Kehumisen arvoista on myös hyvä, kannustava työporukka sekä esimies. Varmaan etuja on myös se, että listoissa on eri tavalla joustamisen varaa ja sijaa toiveille, kuin yhdessä yksikössä työskennellessä.
Ja se, että varahenkilöstössä luot suhteita eri yksiköihin, niin yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Varahenkilöstössä oppii näkemään ja ymmärtämään laajemmin hoitokuvioita ja hoitamaan todellakin kokonaisvaltaisesti ihmistä. Esimies on koulutusmyönteinen.
Herättikö mielenkiintosi? Nakkaa siinä tapauksessa hakemuksella. Jos jokin jäi mietityttämään, niin kysyvälle vastataan.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Timo Itäpuisto, sposti: timo.itapuisto@saarikka.fi; puh. 044 711 4557

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Hallinto ja toimistopalvelut, Varahenkilöstö

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 650 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä omasta hyvinvoinnista huolehtimisen tueksi. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.


Osoite: Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sivulantie 11, 43101 Saarijärvi

Sinulle suositellut työpaikat