lähihoitaja - Pöytyän kunta

Pöytyän kunnan ikääntyneiden palveluissa Kartanokodissa tarjolla eri pituisia määräaikaisia sijaisuuksia.

Kartanokoti, Yläneen kirkonkylässä tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asiakkaille. Työtämme ohjaavat vahvasti ihmislähtöiset arvot, yksilöllisyys, voimavarojen tukeminen, osallisuus ja yhteisöllisyys. Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi.

Lähihoitajan tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajamme tekevät myös paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastarpeiden mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtävää voivat kuitenkin hakea myös loppuvaiheessa opintojaan olevat alan opiskelijat. Työskentelemme kolmessa vuorossa.

Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi luemme suoritetun Love lääkehoidon koulutuksen.

Etsimme joukkoomme vanhustyötä täydellä sydämellä tekevää, kehittämismyönteistä ja iloista työkaveria, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Katri Keihäs 050-3588417

Pöytyän kunta
Osoite: Haverintie 27, 21900 Yläne

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Pöytyän kunta - Savuton työpaikka