Lähihoitaja - Rautavaaran kunta

HALUATKO TÖIHIN POHJOIS-SAVON TOISEKSI ONNELLISIMPAAN KUNTAAN?

Haemme Rautavaaran kuntaan pitkäaikaisiin sijaisuuksiin sekä kesäloman sijaisuuksiin lähihoitajia. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, jonka vuoksi toivomme valmiutta työskennellä molemmissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Rautavaara on pieni ja vireä n. 1600 asukkaan kunta. Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen!

Kelpoisuutena tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai vastaava). Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi koeajan alussa. Työpaikkamme on savuton.

Hakemus pyydetään toimittamaan pääsääntöisesti Kuntarekryn kautta. Mikäli se ei ole mahdollista, voit toimittaa hakemuksen osoitteella Asumispalvelut/vastaava sairaanhoitaja, Kotitie 4, 73900 Rautavaara. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jolloin haku päätetään.

Lisätietoja

http://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen p. 040 8608286 tai
Vanhustyön johtaja Kaija Leskinen p. 040 8608241
sähköpostit etunimi.sukunimi@rautavaara.fi

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Perusturvapalvelut

Rautavaaran kunta sijaitsee Itä-Suomessa Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Rautavaara sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta. Matkaa Kuopioon on noin 100 km, Nilsiään ja Nurmekseen kumpaankin 50 km, Iisalmeen 70 km ja Kajaaniin reilu 90 km. Kunta on perustettu vuonna 1874 ja pinta-alaltaan se on 1235,25 km2, josta vesistöjä on 84,59 km2. Naapurikuntia ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Rautavaaralla on noin 1600 asukasta. Tarjoamme asukkaille laadukkaat peruspalvelut sekä viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Matkailijoille tarjoamme unohtumattomia elämyksiä upean luonnon parissa. Lämpimästi tervetuloa Rautavaaralle – Meillä voit kokea ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia elämyksiä luonnon äärellä!


Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Sinulle suositellut työpaikat