Lähihoitaja - Ylitornion kunta

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin Ylitornion kuntaan. Työsuhteen aloitusyksikkö on Palvelutalo, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Ylitornion kunnan eri yksiköissä.

Ylitornion kunnan Palvelutalo on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tehtävien hoitamisessa edellytetään joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, soveltuvuutta sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja kuntouttavan työotteen hallintaa. Lähihoitajana kehität omalla toiminnallasi asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen. Työkokemuksen muistisairaiden parissa katsomme eduksi.

Työskentelemme kolmessa vuorossa.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu lähihoitajan tutkinto. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Eila Metsävainio, eila.metsavainio@ylitornio.fi , puh. 040 665 5858

Ylitornion kunta, Perusturvaosasto
Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/ylitornion-kunta/