Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä, omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Kotipellon asumispalveluyksikköön. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Lähihoitajana osallistut asumispalveluissa asuvien ikäihmisten päivittäinen avustaminen. Työn kuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asukaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote.

Kotipellossa on 19 paikkainen asumisyksikkö sekä 8 paikkainen dementiayksikkö. molemmissa yksiköissä asukkaat asuvat ympärivuorokauden.

Työ on kolmivuorotyötä. Kotipellossa on yhteisöllinen työvuoro suunnittelu, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhdessä sovittujen pelisääntöjen sisällä.

Keploisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §;n mukainen rokotesuoja

Työ on kolmivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n työn vaativuuden mukaan 2147.59.e. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimesta antaa vs.palvekupäällikkö Tiina Saares (03)6801940

Janakkalan kunta
Osoite: Kotipelto Tapailankuja 4 B, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.