Lähihoitaja - Pöytyän kunta

Lähihoitaja - Pöytyän kunta

Haemme hoitotyön ammattilaista tai alaa opiskelevaa! Tule osaavaan joukkoomme Pöytyän kunnan ikäihmisten asumispalveluihin. Haemme hoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ja kesätöihin!

Pöytyällä on kolme vanhusten asumispalveluyksikköä; Riihikoti Riihikoskella, Kotikarpalo Kyrössä ja Kartanokoti Yläneellä.

Lähihoitajan tehtävien kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista annetun lain 272/2005 mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Otamme huomioon myös lähihoitajaopiskelijat, joilla on riittävät opinnot suoritettuna. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta sekä Loven suorittamista.

Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja lähihoitajana koet tärkeänä asiakkaan voimavaralähtöisen toimintakykyä ja arjen aktiivisuutta tukevan työotteen. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kuntoutuksesta. Edellytämme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.
Lähihoitajan työ on jaksotyötä. Rekrytoimme heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne-Mari Lehti
p. 040-4841728

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Kolmen taajamakeskuksen Pöytyä on pinta-alaltaan Turkuakin suurempi. Meillä on peltoa, metsää, kansallispuisto Kurjenrahka sekä järvi- ja jokimaisemaa. On maauimala, hiihto- ja pesäpallostadion sekä monen monta muuta harrastusmahdollisuutta. Meitä on reilu 8000 asukasta. Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 kuntaan valmistuu uusi päiväkoti ja 2022 uusi yhtenäiskoulu/lukio. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä. Pöytyälle on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka niin Turusta kuin Loimaankin suunnalta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntotarjontaa riittää. Palveluita on tarjolla jokaisessa taajamassa ja aktiiviset kyläyhdistykset pitävät seudun vireänä. Meillä ei ihmetellä, meillä toteutetaan. Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöittemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme. Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!

Pöytyän kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Talvitie 1, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat