Lähihoitaja - Vesannon kunta

Vesannon perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 16.4.2021 kello 15 mennessä

LÄHIHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISUUDET

Haemme hoidon ja hoivan palveluihin eri tulosyksiköihin lähihoitajia, alan opiskelijoita, hoitoapulaisia tai alasta kiinnostuneita kesälomien sijaisuuksiin.

Tarjoamme monia mahdollisuuksia kesätyöhön. Toimintaympäristöjä ovat kotihoito, palveluasuminen sekä tehostettu palveluasuminen. Kirjoita hakemukseen haluamasi työyksiköiden nimet. Sijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta hyvitä vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta.

Annamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Vesannon hoitotyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan hoitotyön otteella pyrkien säilyttämään ikääntyneen jäljellä olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja

http://www.vesanto.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. perusturvajohtaja Maija-Leena Huuskonen 044-7885400
Palveluasumisen esimies Liisa Kautovuori 0400-823860

Vesannon kunta
Osoite: Simolantie 15, 72300 Vesanto

Vesannon kunnan peruspalveluihin ollaan tyytyväisiä ja meillä ei juurikaan jonoja tunneta! Kunnassamme ”Pienuus on vahvuus”, joka näkyy ihmisten välisenä mutkattomina jutusteluina ja asioinnin helppoutena. Uusi, vuoden 2021 lopulla valmistuva koulukeskus tarjoaa terveet ja nykyaikaiset puitteet koululaisten opinpoluille 1-luokalta ylioppilaaksi saakka. Kunnassamme on myös runsaasti yhdistystoimintaa sekä hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet.

Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen ja täydennämme mielellämme joukkoamme myös uusilla asukkailla. Rohkeatkin ideat otamme mieluusti vastaan yhdessä kehitettäviksi ja toteutettaviksi. Tuemme luovuutta, joka on uudistumisen alkuvoima. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa – ja toivottavasti myös Sinun kotipitäjäsi jo lähitulevaisuudessa!

Vesannon kunta on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat