Lähihoitaja - Lapuan kaupunki

Haemme joukkoomme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen. Lähihoitajan toimeen edellytetään sosiaali- ja terveydenhuoltoalan perustutkintoa tai aikaisempaa soveltuvaa kouluasteista tutkintoa.

Etsimme rohkeaa ja innostunutta vanhustyön osaajaa. Valittavalla henkilöllä tulee olla asukaslähtöinen ja kuntoutusmyönteinen ote työhön ja aito halu kehittää ihmislähtöistä vanhustyötä yhdessä asumisyksikkömme huipputiimin kanssa. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, päivitämme osaamistamme jatkuvasti ja käytämme autonomista työvuorosuunnittelua.

Työ on kolmivuorotyötä ja työntekijä toimii varahenkilöstössä. Työntekijän kotiyksikkö on palvelukeskus Hopearinne, alkusijoituspaikka vuorohoitoyksikkö Matintupa.

Tiedusteluihin vastaa osastonhoitaja Mirka Iskala-Lappalainen 044 4384 189.

Toimi täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Koeaikana valitun tulee suorittaa lähihoitajilta vaadittavat lääkehoidon osaaminen verkossa -tutkinnonosat. Valittavalla tulee olla hygieniapassi.

Tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista suojaa.

Hakemukset osoitetaan ikäihmisten palvelujohtaja Tarja Palomäelle

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi 21.4.2021 klo 15 mennessä.
Hakemukset osoitetaan ikäihmisten palvelujohtaja Tarja Palomäelle, Sairaalantie 5, 62100 Lapua
Lisätitoja antaa osastonhoitaja Mirka Iskala-Lappalainen 044 4384 189 etunimi.sukunimi@lapua.fi

Lapuan kaupunki
Osoite: Sairaalantie 5, 62100 Lapua

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.

Sinulle suositellut työpaikat