Lähihoitaja - Joutsan kunta

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva

Haluaisitko meille töihin? Meillä on tarjota lähihoitajalle innovatiivinen, innokas ja nuorekas työyhteisö. Ihminen on kaiken keskiössä.

Joutsa on kaunis, vesistörikas maalaiskunta, johon kuuluu myös Leivonmäki kansallispuistoineen. Ikäihmisten palveluissa lähihoitaja huolehtii ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta sekä toimii osana moniammatillista työyhteisöä. Työssä toteutamme voimavaralähtöistä hoiva- ja hoitotyötä.

Tehtävässä arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä, hyviä sosiaalisia työskentelytaitoja sekä kiinnostusta ikäihmisten palveluiden kehittämiseen. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä sekä kotihoidossa toiminnanohjausjärjestelmä päivittäisen työn suunnitteluun.

Avustamme tarvittaessa asunnon saannissa paikkakunnalta.

Lähihoitajan tehtävään edellytetään sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (lähihoitaja/perushoitaja).

Tällä hetkellä työ on kotihoidossa. Ikäihmisten palvelut sisältävät laitoshoidon, tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon. Asumispalveluissa ja kotihoidossa työ on kolmivuorotyötä. Kotihoidossa on mahdollisuus myös kaksivuorotyöhön. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Maksamme KVTES:n mukaisen palkan. Työhön tullessasi saat mukavan työyhteisön, monipuolisen työn sekä esimiehesi tuen ja kunnan monipuoliset tyhy-edut käyttöösi. Työn voit aloittaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 12.4.2021 klo 15.00 mennessä toimitetaan osoitteeseen: Joutsan kunta, ikäihmisten palvelut, Myllytie 14, 19650 JOUTSA. Kuoreen merkintä "Hakemus lähihoitaja".

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi

Tutustu työnantajaan

kotihoidon esimies Marjatta Virtanen, puh. 0400 670 089 tai marjatta.virtanen@joutsa.fi
kotihoidon vastaava sh Eija Rämö puh. 040 840 4636 tai eija.ramo@joutsa.fi.

Joutsan kunta
Osoite: Myllytie 14, 19650 Joutsa

Tervetuloa Joutsaan!

Joutsa on liki 5 000 asukkaan virkeä kunta eteläisessä Keski-Suomessa. Nelostietä pitkin pääset sujuvasti perille. Joutsa on meidän paikallisten mielestä hyvä paikka asua ja elää. Meillä on kaikki tarvittavat palvelut omasta takaa ja lähikaupunkeihin hurauttaa autolla hetkessä. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä Joutsan Joutopäivistä ja omasta Leivonmäen kansallispuistostamme. Tule sinäkin tutustumaan Joutsaan.

Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat