Lähihoitaja - Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

2 lähihoitajan pitkää sijaisuutta Harjavallan (5142-017) 31.5.21-9.8.22 ja Eurajoen kotihoitojen alueella (5141-038) 25.3.-31.12.2021

Lähihoitajan kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa kokonaisvaltaisesta hoidon toteutuksesta, suunnittelusta sekä arvioinnista yhdessä kotihoitotiiminsä kanssa. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta.

Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme on mm. toiminnanohjausjärjestelmä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista joukkoomme. Aiempi työkokemus ikäihmisten palveluissa katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe), hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Sijaisuuksien täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä terveydenhuollon todistus terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eurajoen kotihoidon esimies Katri Einmaa p. 044 431 2741, katri.einmaa@kessote.fi
Harjavallan kotihoidon esimies Minna Silvennoinen, p. 044 432 5255, minna.silvennoinen@kessote.fi
Avopalvelupäällikkö Kirsi-Marja Polo, p 0404886296, kirsi-marja.polo@kessote.fi

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Koti-, sairaala- ja hoivapalvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Kotipalvelu

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella on uudistettu sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut.


Osoite: Koulukatu 2, 29200 Harjavalta

Sinulle suositellut työpaikat