Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana

neljä (4) lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta 3.5.2021 alkaen sekä lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 2.8.2021 alkaen, joka täytetään määräaikaisena ajalla 7.6.-1.8.2021.

Ensisijainen sijoituspaikka tehtäville on ympärivuorokautisen hoidon varahenkilöstö.

Lähihoitaja suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asukkaiden kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa toimintakykyä edistävien ja ylläpitävien periaatteiden mukaisesti. Lisäksi lähihoitajan työssä keskeistä on asukkaan hyvän arjen mahdollistaminen.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Kehitysmyönteisyys ja kokemus vanhustyöstä luetaan hakijan eduksi. Edellytämme myös positiivista asennetta sekä asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, liikkumisvalmiutta, itsenäisyyttä ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.

Tehtävä sijoittuu Salon kaupungin ympärivuorokautiseen varahenkilöstöön, joka toimii koko Salon kaupungin alueella. Varahenkilöstön tehtävänä on äkillisten poissaolojen sijaistaminen. Työalue sisältää useita työyksiköitä ja varahenkilöstö on jaettu maantieteellisiin toiminta-alueisiin. Jokaiselle varahenkilölle tullaan määrittämään oma kotiosasto.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava kelpoisuus. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa sekä hygieniapassia. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökunta hintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2294,32 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Vakituisissa palvelussuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja,Vuorela. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonvastaava Krista Elo p. 02 772 6047 (ma-pe klo 8-14) krista.elo@salo.fi ja hoivatyön päällikkö Susanna Kaunisto p. 02 772 6131 susanna.kaunisto@salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi

Vanhuspalvelut, ympärivuorokautinen hoito
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat