Sinulle upea LÄHIHOITAJA, olisi Janakkalan sairaalassa tarjolla määräaikainen työsuhde ajalle 3.5. tai sopimuksen mukaan -3.10.2021. Tule tekemään merkityksellistä työtä kuntalaisten hyväksi yhdessä mahtavan työyhteisön kanssa!

Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi ja hoitotyössä tukenasi on nimetty mentori sekä palvelukoordinaattori. Tarjoamme lisäksi niin työyhteisön kuin esimiehenkin tuen työllesi. Käyttöösi saat sähköisen perehdytysmateriaalin ja työvuoroihisi pääset vaikuttamaan sähköisessä yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa. Me Janakkalan sairaalassa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä ja otamme käyttöön sähköisiä palveluja potilaslähtöisesti sekä osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin.

Sairaalassamme on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa. Meidän kanssamme pääset työskentelemään Kanta-Hämeen uusimmassa terveyskeskussairaalassa. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja avarat työskentelytilat sekä osaavat ja iloiset kollegat tiimityön tueksi.

Sinulta toivomme potilasta sekä työtoveria arvostavaa positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä eli hyviä työelämätaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Lähihoitajana hallitset voimavaralähtöisen hoitotyön sekä kykenet hallitsemaan terveyskeskussairaalan lähihoitajan vastuullisen työkentän osana moniammatillista joukkoamme.
Työt alkavat mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2147,59 €/ kk ja erillislisä kolmivuorotyöstä 30,96 €/ kk.

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 23.4.2021 klo 24.00 mennessä. Haastattelut toteutetaan etähaastatteluina Teams-sovelluksen kautta. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävään valittavalta edellytämme lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa (asetuksen 564/1994 mukainen pätevyys) ja Valviraan rekisteröitymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja sinulle antaa palvelupäällikkö Sari Rautiainen 03 680 1411
Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 23.4.2021 klo 24.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveydenhuolto, Janakkalan sairaala
Osoite: Tapailankuja 6, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Sinulle suositellut työpaikat