Lähihoitaja - Hämeenkyrön kunta

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs elämä.

Etsimme kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin Hämeenkyrön kunnan ikäihmisten palveluihin. Ensisijaisina työpaikkoina ovat ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköt Kurjenmäkikoti ja Siljankoti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tai muu soveltuva sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja Valvira-rekisteröintiä.

Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä työympäristössä. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelyyn ja intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa työasennetta sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Toimet täytetään 10.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Toimien täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimiin valittujen on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi sivujen kautta.
Hakuaika päättyy 18.5.2021 klo 15.00.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa. Haastattelut on suunniteltu järjestettäviksi 24.5. ja 27.5.2021.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Kurjenmäkikoti, Henna-Riikka Tomperi p. 050 572 8811 ma-to klo 10-14
Palveluvastaava Siljankoti, Pia Tuohenmaa p. 040 133 1340 ma-to klo 10-14

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturvapalvelut

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat