Lähihoitaja - Suonenjoen kaupunki

Tule töihin Suonenjoen kaupungin vanhuspalveluihin!

Määräaikaisia lähihoitajia haetaan eri mittaisiin sijaisuuksiin vanhuspalveluihin: kotihoitoon ja kahteen asumispalveluyksikköön. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työssä onnistumisen edellytyksenä on halu työskennellä vanhusten hoidossa, joustavuus ja kyky työskennellä tiimityössä. Aiempi kokemus ikääntyneiden parissa työskentelemisestä ja kuntouttavasta työotteesta katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Kotihoidossa ajokortti ja oma auto on välttämätön. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja).

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Hakuaikaa jatketaan ja aiemmin hakeneet huomioidaan. Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Suonenjoen kaupungin sosiaalilautakunta

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuuksista antavat vanhuspalvelupäällikkö Arja Eeva, puh. 040 514 6549, arja.eeva@suonenjoki.fi, hoivapalveluesimies Jonna Heikkinen, puh. 044 758 1499, jonna.heikkinen@suonenjoki.fi sekä hoivapalveluesimies Anna-Maria Leskinen, puh. 044 746 2396, anna-maria.leskinen@suonenjoki.fi.

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi, Vanhusten palvelut

Suonenjoki on maankuulu savolainen mansikkakaupunki. Asukkaita kaupungissamme on noin 7500. Savolaiskaupungin vireys ja elinvoima kumpuaa ihmisten iloisuudesta, ahkeruudesta ja luonnon läheisyydestä. Vaihtelevat maisemat, vesistöjen läheisyys ja asumisen väljyys ovat tekijöitä, joilla kaupunkimme erottuu edukseen. Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille sekä erinomaiset vetovoimatekijät viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalapolku 5, 77600 Suonenjoki

Sinulle suositellut työpaikat