Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä ja kiinnostunut sen kehittämisestä, omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa Jokituvalle!

Työn kehittäminen ja kuntouttava työote ovat tärkeä osa työtämme unohtamatta hyvän työilmapiirin ylläpitämistä ja avoimuutta.
Lähihoitajana osaat yhdistää oman asiantuntemuksen ja kollegojesi osaamisen, mutta osaat tehdä päätöksiä myös itsenäisesti. Edellytämme vastuullista asennetta, positiivista suhtautumista opiskelijoihin sekä heidän ohjaukseen ja ymmärrystä vanhustyöhön.
Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa, Jokituvan toimintaa sekä luoda asukkaillemme mielekäs arki käyttämällä omaa luovuuttasi! Eduksesi katsomme koulutuksen ja / tai työkokemuksen muistisairaiden kanssa toimimisesta.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu palveluasumisen asukkaiden kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito. Lisäksi odotamme aktiivista omaisyhteistyötä ja omatoimisuutta tukevaa työotetta sekä innokkuutta asukastoiminnan kehittämisessä. Työ on vuorotyötä ja työvuorosuunnittelu toteutetaan kolmen viikon tasoittumisjaksoa käyttäen.

Lähihoitajan ensisijainen sijoituspaikka on Jokituvan tehostettu palveluasuminen Vahdolla. Jokituvan yksikössä, on 17 palveluasumisen asukasta ja se sijaitsee Vahdon keskustassa. Yksiköissä asuu monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia ikäihmisiä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa ja valitulla tulla olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Valitun tulee suorittaa koeaikana lähihoitajilta vaadittavat lääkehoidon osaaminen verkossa -tutkinnonosat sekä antaa tarvittavat näytöt.
Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kuntarekry.fi- rekrytointijärjestelmän kautta.

Onnea hakuun!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Niina Tasaranta, osastonhoitaja
p. 045 1143933
niina.tasaranta@raisio.fi
Poissa 19.7-15.8.2021
Lisätietoja antaa
Osastonhoitaja Tuire Nikkari 19.7- 15.8 välisenä aikana
p. 044 7971068
tuire.nikkari@raisio.fi

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Hoito- ja hoivapalvelut, Palveluasuminen, Jokitupa

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen kotikaupunki ja 1 400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa töihin meille!


Osoite: Jokitie 1, 21310 Vahto

Sinulle suositellut työpaikat