Lähihoitaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa julistetaan haettavaksi 4.7.2021 klo. 15.00 mennessä

LÄHIHOITAJAN VAKITUINEN TYÖSUHDE

Tehtävänä on toimia osana moniammatillista työryhmää aikuisten mielenterveyskuntoutujien parissa. Hoitoa toteutetaan yksilö-, ryhmä, koti- ja parikäynnein. Kuntoutus on osa Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluita. Kuntoutuksessa toteutetaan tiivistä avohoitoa yhteistyössä muiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä muun verkoston kanssa. Kuntoutuksen toimialue on Kangasala ja Pälkäne. Haettavan lähihoitajan työpanos painottuu Pälkäne/Luopioinen alueelle. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parista. Tämän lisäksi toivomme hakijalta yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä itseohjautuvuutta. Etuina katsotaan ryhmä- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön tiimin tukemana, jossa vallitsee positiivinen ja kehitysmyönteinen työilmapiiri.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajantutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kangasala edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja Kangasala on savuton työnantaja.

Työ on päivätyötä arkisin. Noudatamme 6 kk koeaikaa ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haastattelut toteutetaan viikoilla 27 ja 28

Jos kiinnostuit, jätä hakemus tai kysy lisää.
Yhteystiedot:
Johanna Grönlund/lähiesimies
johanna.gronlund@kangasala.fi
puh: 050 410 2018 tai
Marcel Mathier/osastonhoitaja
marcel.mathier@kangasala.fi
puh: 050 394 8464

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Grönlund/lähiesimies, sähköposti: johanna.gronlund@kangasala.fi, puh: 050 410 2018 tai
Marcel Mathier/osastonhoitaja, sähköposti: marcel.mathier@kangasala.fi, puh: 050 394 8464

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, kuntoutus Kangasala ja Pälkäne

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat