SALON KAUPUNGIN MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUIDEN KUNTOUTUSTIIMISSÄ ON HAETTAVANA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVA LÄHIHOITAJAN TYÖSUHDE 01.09.2021 ALKAEN

Mielenterveys- ja päihdetyö ovat osa Salon kaupungin terveyspalveluita.

Nyt etsimme joukkoomme, tekijää joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Mielenterveyspalveluiden kuntoutustiimin tehtävänä on viedä mielenterveyspalveluita asiakkaan kotiin ja tukea mielenterveyskuntoutujan kotona asumista ja itsenäistä elämää huomioiden kuntoutujan voimavarat. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat myös päivätoiminnan ohjaaminen ja toiminnan kehittäminen yhdessä asiakkaiden ja työryhmän kanssa. Työhön kuuluu asiakkaiden ohjaamista arkisissa askareissa, lääkehoidosta huolehtimista, ryhmien pitämistä asukkaille. Edellytämme myös asiakkaita kunnioittavaa laadukasta eettistä toimintatapaa.

Haemme joukkoomme reipasta, ahkeraa ja motivoitunutta lähihoitajaa. Arvostamme kykyä itsenäiseen toimintaan, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä monialaisessa tiimissä yhteisiä pelisääntöjä noudattaen sekä kykyä olla kehittämässä kuntouttavaa toimintaa.

Työn kautta sinulla on mahdollisuus kouluttautua lisää ja mahdollisesti päästä kokeilemaan erilaisia muitakin työtehtäviä mielenterveys- ja päihdepalvelujen sisällä. Työ on päivätyötä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökunta hintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2296,10 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Edellytämme Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä työkokemusta erityisesti mielenterveystyön- tai päihdetyön alalta. Lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaista laillistusta Suomessa. Tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät. Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden osastonhoitaja Johanna Mäki-Laurila, p. 044 772 3646, johanna.maki-laurila@salo.fi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain on 369175. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut, kuntoutustiimi. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 22.6.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Johanna Mäki-Laurila, p. 044 772 3646, johanna.maki-laurila@salo.fi

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdetyön palvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat