Lähihoitaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana 8.8.2021 klo 15:00 mennessä

LÄHIHOITAJAN VAKITUINEN TYÖSUHDE

Vakanssin sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa on Mielenterveys- ja päihdepalveluiden (jäljempänä MTP) nuorisopoliklinikalla. Fyysinen työpiste sijaitsee MTP-aikuispoliklinikan yhteydessä.

Lähihoitajan toimenkuva on toimia koko MTP:n keskuksessa potilasvirran koordinoijana sekä ensiohjauksen kontaktina. Lisäksi työnkuvaan kuuluu terveydenhuollon toimistotehtävät. Haettava henkilö työskentelee toimistosihteerin työparina. Myöhemmin käyttöön otettavan chat-palvelun kehittäminen ja hoitaminen on osa tehtävänkuvaa.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista mielenterveys- ja päihdetyön parista sekä erilaisten tietojärjestelmien tuntemista. Työ on luonteeltaan vaihtelevaa ja välillä nopeatempoista, joten tehtävän hoitaminen vaatii hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä. Työtehtävä vaatii kokonaisuuksien hallintaa ja sisäistämistä sekä organisaation palvelujärjestelmän hahmottamista. Tämän lisäksi toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä itseohjautuvuutta.
Etuina katsotaan vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, mahdollista kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista ja digiosaamisesta. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen tiimin tukemaan työhön, jossa vallitsee positiivinen ja kehitysmyönteinen työilmapiiri. Työ on päivätyötä arkisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajantutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottoa valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala on savuton työnantaja.

Hakemukset pyydetään täyttämään Kangasalan kunnan rekrytointiohjelmassa www.kangasala.fi/avoimet-työpaikat.

Haastattelut pidetään 17.8.2021

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähiesimies, sairaanhoitaja Suvi Antila, sähköposti: suvi.antila@kangasala.fi ja toimistosihteeri Heidi Julkunen, heidi.julkunen@kangasala.fi, puh: 03 5655 4050

Lisätietoja

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalvelut

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat